Slutet på en era

Nu sitter jag här o ser för första gången hyggligt efter min laseroperation igår eftermiddag...tror o hoppas att d ska bli ännu bättre under dagen. Detta är slutet på en era för Freddan då han redan som en liten tjock 3 åring började bära dessa synförstärkare. På 80 o 90-talet va brillorna fantastiskt fina så jag tänkte bjuda, som ett hej-då till mig med brillor, på en liten bildkavalkad=) Enjoy, haha:

Tiden innan. Lyckligt ovetandes om glasögonens kommande intrång bakas d negerbollar (som är den politisk korrekta benämningen)

Sen kom dem o var en del av den lilla knubbisen till vänster i bild. Jävligt cool snögubbe måste man ju säga.

Haha, diggar den här bilden, strax innan vi flyttar upp till Upplandsbygden.


På gotland o härjar med familjen. Glasögonen fick lite uppmärksamhet då Kalle-Anka kepsen tog all.

Här har vi en odödlig modell, kanske den snyggaste bågen på den snyggaste ungen=D

Här med Guran.

Haha, ja d va kul. iaf för mig, hoppas ni fick er ett skratt också. Nu måste jag vila ögonen då dataskärmen e lite för ljus...

Rock on!

Long time no see

Det har väckts besvikna o offensiva röster mot att jag inte har fullföljt min uppgift som bloggare...jag vet att jag e en dålig människa men jag e av den bestämda uppfattningen att om man inte känner för d ska man heller inte göra ngt halvhjärtat. o så har d nog tyvärr varit senaste tiden när d gäller bloggen men nu, just idag känner jag mig sugen på o vräka ur mig lite=)

Senast ni hörde av mig så hade jag fått AC/DC biljetter, ngt jag var jävligt nöjd över...vad har hänt sen dess då? Jao shit, Julen spenderades med släkt o vänner där jag på julafton myspyste med familjen och på juldan så va d grabbgänget som hade en liten reunion då typ hälften bor utomlands lr nere på sveriges framsida:P

Jävlar vilken fylla d blev, helt sjukt o alldeles oförsvarligt, men kul va d! som faen...blir d alltid när när boysen träffas, saknar tiderna då kunde träffas jämt o vara lika tragiska allesammans, men nu e d folk som har bestämt sig för att jobba för d ick-tragiska levernet, vilket känns tragiskt i sig kan jag tycka;) Detta gör dock att vi som blir alltmer tragiska känner oss alienerade i denna för oss främmande värld...hmm, verkar som att jag kanske pratar om mig själv bara, ska inte behöva dra in ngn annan i d här, hehe, sry...Poker blev d iaf, brukar inte gilla o spela så mkt för att jag lika ofta brukar förlora, men nu vann jag! en gång iaf:P så den här gånge va d jävligt kul!
.

Hälsade på min gode vän Marcus över nyår i Köpenhamn, hade en så jävla bra vecka där nere, hur soft som helst, kvalitet! Hängde hemma hos mackan o spelade WII lr så söp vi skallen av oss o raglade runt på stan. Nyår va såklart en sån kväll, först hade vi en trevlig middag med två damer o 3 herrar av bästa kaliber, sen va d dags att bege sig till den där festen då vi skulle ha mask på oss, ni vet en sån där nyårsmaskerad-mask...jag hade tagit detta på mkt stort allvar o lånat en exklusiv sak av min bror som han införskaffat i New Orleans, det slutade dock med att jag inte vågade ta me den då jag va rädd att den skulle gå sönder o brorsans "anklagande-förlåtande-min" kände jag att jag kunde va utan=) Iaf, festen va såklart så där alldels underbart alternativ som jag hade hoppats på med massa jazz-tobaksinspirerande folk som lyssnade på jazz o annan gammal kultmusik i bästa "tarantino-anda".
Sen va d dags att gå vilse på vägen hem efter att vi socialiserat o skämt ut oss på bästa svensk-manöver...marcus vår räddare o befriare visste ju såklart vägen hem, d va bara d att d blev lite fel, mörka gränder skrämde min vän mats o hunger kombinerat med trötthet gjorde att jag va på bästa gnällhumör...som 2 små barn gick jag o mats där o gnällde o gnällde: "Marcus, e vi framme snart? kan vi kissa nu?" o min favorit: "jag e rädd marcus" haha, underbart.
Köpenhamn
Nu e d dags att snart besöka mina andra kompanjoner som som har flytt sin kos från Uppsala...näst på tur blir nog Johan i geneve, måste ju faen åka ner snart så man får dra en vända utför i Chamonix, hm, tveksam savning...skitsamma, ska förska trolla fram pengar johan, lovar, så kommer jag snart, såg att norwegian reade ut sina flygningar nu, så man borde passa på...

...annars på torpet då? jo, ska till ögonlaserläkaren här nästa tisdag för att uttröna om man kan göra fjeddan till en glasögonfri sådan...ngt som folk gör dagligen javisst, men för mig e d här en jättegrejj, har haft brillor sen jag va en liten tjock 3åring o som alla barna när man växte upp alltid velat bli av med dem, speciellt under 80-90 talet, haha har ni sett dem glasögonen! helt underbara...klar man inte lider direkt av att ha glasögon idag, men d vore så jävla soft o slippa dem, dessutom så kostar d en del att skaffa sig nya glasögon titt som tätt så jag kommer att känna in pengarna från operationen under en ganska överskådlig tid...får se hur d går...

ne, nu måste jag in o duscha efter min tragiska joggingtur...


Rocka på!

RSS 2.0